Afgeronde opdrachten.

Hieronder tref je enkele afgeronde opdrachten aan. Door op betreffende afbeelding te klikken kan je de website bezoeken.

TIlburgse Open Roeivereniging

Roeivereniging TOR. Dit is een website voor mensen die geinstereseerd zijn in Roeien. Alle clubinformatie is daar te vinden als ook een mogelijkheid je aan te melden voor lidmaatschap ofwel Clinics. Het is ook een website waar doormiddel van een persoonlijke inlog alle leden bij diverse club-gerelateerde informatie kan komen.

Moordregatta

Moordregatta. Voor een jaarlijks terugkerende Roeiwedstrijd in het Willhelmina Kanaal in Tilburg. Was er een website nodig waar alle informatie omtrent deze Wedstrijddag te vinden is.

Brabant8

Brabant8. Dit is een webpagina met alle informatie voor een jaarlijks terugkerende Roeiwedstrijd voor enkel achten.

Watersportbaan Tilburg

Watersportbaan Tilburg. Dit is de website van de stichting SWT. De Stichting Watersportbaan Tilburg beheerd de gemeenschappelijke Faciliteiten van de drie verenigingen die aan het kanaal zijn gehuisvest. (Kano Vereniging Tilburg, TOR, Vidar).

Rockcover Band Houdbaar

Rock coverband Houdbaar. Voor een Cover Rockband. is deze webpagina ontworpen. Er is een mogelijkheid om het repertoire van de band te beluisteren d.m.v. geluidsfragmenten. Tevens kan de sfeer van verscheidene optredens worden geproefd door diverse foto slideshows en (Youtube) opnames

billboardwebfotos.eu

BillboardWebfotos. Dit is een Fotowebsite van een gepassioneerde hobby Fotograaf. Aan de hand van verschillende thema's exposeert hij zijn nieuwste foto momenten.